Psycholoog/GZ-psycholoog

Gepubliceerd op 29 mei 2019

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een ervaren psycholoog of GZ psycholoog in de regio Utrecht. Het aantal uren is in overleg.

Het Landelijk Steunpunt Extremisme (LSE) biedt hulp en ondersteuning bij het tegengaan van extremisme. Wij begeleiden mensen die geradicaliseerd zijn of zich in extremistische netwerken bevinden en ondersteunen we hun families. Daarnaast geven we advies aan professionals over de omgang met een (mogelijk) geradicaliseerd persoon en doen we o.a. een project om radicalisering bij mensen in de asielprocedure of recente statushouders tegen te gaan.

Het LSE heeft een eigen behandelteam. Als psycholoog/GZ psycholoog binnen het LSE ben je verbonden aan dit behandelteam. Het team bestaat uit een psychiater, psychologen, GGZ-verpleegkundig specialist en een systeemtherapeut.

De functie

Als psycholoog/GZ psycholoog werk je met (jong)volwassenen, zowel individueel als systemisch en groepsgericht. Je participeert actief in de diagnostiek en behandeling van cliënten. Je werkt vanuit verschillende theoretische kaders, en gebruikt o.a. cognitieve gedragstherapie, psychotherapie en systeemtherapie. Het behandelteam is in ontwikkeling. Naast de diagnostiek en behandelingen zoeken we iemand die mee wil denken in de verdere ontwikkeling van specialistische GGZ binnen deze kaders. Je werkzaamheden zijn onder meer:

We zoeken iemand die wil pionieren, iemand zijn eigen weg vindt buiten de geijkte zorgpaden, iemand die systemisch en holistisch kan denken en werken, die behandeling en begeleiding hand in hand wil laten lopen. En iemand die houdt van een flexibele baan waarin op diverse plekken wordt gewerkt. 

Functie-eisen

Wat bieden wij

In deze functie ben je werkzaam in een team van ervaren en bevlogen professionals met een ruime diversiteit in culturele achtergronden welke aansluiten bij onze doelgroep. In een inspirerende en vooral afwisselende werkomgeving die je blijft prikkelen. Het Landelijk Steunpunt Extremisme heeft een uitgebreid in- en extern scholingsprogramma. Wij bieden een marktconform salaris. De inschaling geschiedt op basis van opleiding en werkervaring.

Solliciteren

Solliciteren kan tot en met 28 juni 2019 via het online sollicitatieformulier (knop 'Direct solliciteren'). Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met ons via 088 - 20 80 080 of via .

In verband met de werkzaamheden die wij verrichten zijn een uitgebreide sollicitatieronde, pre-employment screening en –assessment een onderdeel van de selectieprocedure. Daarnaast vragen wij, in het kader van ons integriteitsbeleid, een ‘Verklaring Omtrent het Gedrag’ (VOG).
 

Direct solliciteren