Ervaren klinisch psycholoog

Gepubliceerd op 21 november 2018

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een ervaren klinisch psycholoog voor 16 tot 24 uur per week in de regio Utrecht. 

De functie

Als klinisch psycholoog werk je met (jong)volwassenen, vaak met hun kinderen, zowel individueel als systemisch en groepsgericht. De vacature is gericht op het werken met radicaliserende en geradicaliseerde personen en hun familieleden. Je participeert actief in de ontwikkeling van diagnostiek- en behandelprogramma’s. Je werkt vanuit verschillende theoretische kaders, waarbij cognitieve gedragstherapie, psychotherapie en systeemtherapie, maar ook andere invalshoeken door jou worden gebruikt om geïntegreerd te werken met de cliënt, zijn/haar klachten en de gezinsproblematiek. Daarnaast geef je supervisie en/of werkbegeleiding aan GZ-psychologen. We zijn op zoek naar iemand die het behandelteam binnen het Landelijk Steunpunt Extremisme kan helpen opzetten en verder uit kan breiden. Fier kiest voor integraal werken c.q. integraal leiderschap. 

Wie ben jij?

Wat bieden wij

In deze functie ben je werkzaam in een team van zeer ervaren en enthousiaste professionals met een ruime diversiteit in culturele achtergronden welke aansluiten bij onze doelgroep. Wij bieden een inspirerende en vooral afwisselende werkomgeving die je blijft prikkelen. Het Landelijk Steunpunt Extremisme heeft een uitgebreid in- en extern scholingsprogramma. Wij bieden een marktconform salaris. De inschaling geschiedt op basis van opleiding en werkervaring.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze functie bel je met het Landelijk Steunpunt Extremisme op telefoonnummer 088-20 80 080.

Over het Landelijk Steunpunt Extremisme

Het Landelijk Steunpunt Extremisme biedt hulp en ondersteuning aan families bij radicalisering en extremisme. Ons multidisciplinaire en multiculturele team bestaat uit 30 bevlogen en betrokken professionals. Als klinisch psycholoog binnen het Landelijk Steunpunt Extremisme ben je verbonden aan het behandelteam van Fier.

Solliciteren

Solliciteren kan via het online sollicitatieformulier (knop 'Direct solliciteren') . Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met ons via 088 - 20 80 080 of via .

In verband met de werkzaamheden die wij verrichten, zijn een uitgebreide sollicitatieronde, een pre-employment screening en –assessment een onderdeel van de selectieprocedure.

Daarnaast vragen wij, in het kader van ons integriteitsbeleid, een ‘Verklaring Omtrent het Gedrag’ (VOG). Als je geen VOG zonder bezwaren aan kunt leveren, kunnen we je helaas niet aannemen.

Direct solliciteren