- Interview
Interview casemanager
Hans vertelt over zijn functie als casemanager bij het LSE. Want waar houdt een casemanager zich zoal mee bezig?
Ga naar bericht
Bij het Landelijk Steunpunt Extremisme (LSE) bieden wij hulp en advies aan burgers en professionals in de omgang met radicalisering en extremisme.
Wij werken op het snijvlak van zorg en veiligheid. Wij maken en houden contact, onbevooroordeeld. Vanuit een professionele houding en met kennis van zaken. Betrokken bij onze cliënten en bevlogen in ons werk. Daarbij zijn mensenrechten, de kaders van de Nederlandse wet en de nationale veiligheid leidend. Wij baseren ons op de laatste wetenschappelijke inzichten en kennis over radicaliseringsprocessen.
Het LSE is onderdeel van het landelijk expertise- en behandelcentrum Fier. Fier is landelijk specialist op het gebied van geweld in afhankelijkheidsrelaties.
Naar de website van Fier
Het LSE investeert in professionalisering van haar dienstverlening. Kwaliteit en transparantie staan hoog in het vaandel. Daarom laten wij onze dienstverlening onafhankelijk evalueren.
Bekijk de evaluaties
Werken bij het LSE is zeer divers en uitdagend. Bij het LSE bieden we een inspirerende werkomgeving met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Bent u geïnteresseerd in een functie bij het LSE of wilt u meer informatie over de openstaande vacatures?
Bekijk hier de openstaande vacatures
Het begon met een idee en een overtuiging. Het idee dat er steun zou moeten komen voor de omgeving van personen die radicaliseerden evenals een aanpak om ‘spijtop – tanten’ individueel te begeleiden uit het extremisme. Ter ere van het vijfjarig bestaan (2020) van het LSE is een magazine uitgebracht: ‘Het LSE, vijf jaar sterk voor een veilige en leefbare samenleving’.
Bekijk het magazine
contactformulier
Bel 088 – 20 80 080 of laat een terugbelverzoek achter. Liever per mail? Bekijk onze contactgegevens.
Let op: wij kunnen geen zakelijke telefoonnummers terugbellen.