Corona-update: continuïteit van diensten LSE

Gepubliceerd op 24 maart 2020
Corona-update: continuïteit van diensten LSE

Dit is een uitdagende tijd, ook bij het Landelijk Steunpunt Extremisme (LSE) en voor de cliënten van het LSE. We begrijpen dat recente ontwikkelingen bij u voor extra onzekerheid en stress kunnen zorgen en wij staan graag voor u klaar. Ook wanneer u zorgen heeft als bijvoorbeeld uw (klein)kinderen zich niet in Nederland maar in Syrië of Turkije bevinden.

We proberen er alles aan te doen om u hulp en advies te geven wanneer u zich zorgen maakt of niet precies weet wat u kunt doen in een bepaalde situatie. Daarnaast kunt u vrijblijvend contact met ons blijven opnemen via het telefoonnummer 088 – 20 80 080. Ook kunt u bij vragen mailen naar .

Wij hanteren daarnaast geen cliëntenstop. Nieuwe hulp- en adviesvragen worden dus beantwoord en kunnen via onze Frontoffice opgepakt worden. Dit geldt ook voor nieuwe aanmeldingen.

Begeleiding, hulpverlening en advisering aan families en professionals die geconfronteerd worden met radicalisering en extremisme blijft onverminderd doorgaan.

De gezondheid van u en van onze medewerkers staat op één. We volgen alle voorschriften vanuit de overheid, GGD en het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). Dat betekent dat wij in principe thuis werken om het virus onder controle te houden. Cliëntcontacten laten we zoveel mogelijk doorgaan, het kan zijn dat dit door omstandigheden niet anders kan dan contact via mail, WhatsApp, telefonisch of via beveiligde video verbinding. De medewerker met wie u in contact staat stemt hierover met u af. 

We hopen dat we onze hulp en ondersteuning op deze manier op een prettige manier voor u kunnen continueren. Maar vooral wensen we u veel sterkte in deze onzekere periode.